Mi az...?

Mi az a 3D nyomtatás? Mire való? Miért hasznos vállalkozásoknak, mérnököknek, feltalálóknak, kutatóknak, művészeknek?

Hogyan...?

Hogyan működik a 3D nyomtatás? Gyors prototípusgyártás alapok és tudnivalók. Rétegek, formátumok, előkészítés.

Miért...?

Miért érdemes 3D nyomtatást igénybe venni? Bonyolult formák, egyedi megoldások, rövid határidők, változatos alapanyagok.

Mennyiért...?

Mi befolyásolja a 3D nyomtatás költségeit? Kérjen tőlünk ajánlatot, vagy látogasson el hozzánk személyesen!

Kérje árajánlatunkat most!

Ismerje meg az Eden 260V rendeszeren elérhető modellanyagokat!
 

Teljes ajánlatot csak .STL állományba exportált háromszögelt felületmodell alapján tudunk adni. Javasoljuk, hogy amennyiben erre lehetősége nyílik Ön exportálja CAD modellje .STL változatát és egyúttal végezze el a modell exportálást követő ellenőrzését. (Amennyiben további kérdései vannak a nyomtatásra előkészíett állomány létrehozásáról, keressen bennünket elérhetőségeinken.)

Az ellenőrzés révén meggyőződhet arról, hogy:

  • Elég sűrű lett-e a háromszögelt felület? Nem lesz szemmel láthatóan „darabos" a kész gyártmány?
  • Egyértelmű, zárt és hibamentes-e a felület?
  • Minden résznél (üregek, stb.) valóban az van „kívül" és az van „belül" a modellen, aminek lennie kell?
  • Megfelelő mértékegységek kerültek beágyazásra a modellbe? Nem változott például metrikusról angolszászra, vagy milliméterről centiméterre a méret

A .STL modellt elhelyezzük a 3D nyomtatót vezérlő szoftver virtuális munkaterében, és a megrendelővel egyeztetett pozícionálásnak megfelelően a szoftver által számolt pontos anyag és időszükségletek szerint kalkulálunk. (Lejjebb részletesen olvashat a kalkulációt meghatározó tényezőkről.)

Amennyiben további tervezési munkára, vagy más szolgáltatók bevonására (szilikon öntés, precíziós öntés 3D nyomtatott modell alapján stb.) van szükség, segítünk a partnerek azonosításában, illetve szükség szerint közvetítünk is, elvégeztetve a további feladatokat.

Felületmodelljét eljuttathatja számunkra elektronikusan, de lehetősége nyílik személyesen is eljönni hozzánk, önállóan kiszámítani az ajánlatadáshoz szükséges paramétereket e célra rendszeresített számítógépes munkaállomásunkon. Közvetlen környezetünkben, Győrben igény esetén az Ön telephelyét is felkeressük a kalkulációhoz szükséges szoftverekkel.

Ha megfogalmazta már elképzelését, vegye fel velünk a kapcsolatot , vagy ismerje meg az árkalkulációt befolyásoló tényezőket az alábbiakban.